Me in a commercial

Ešte v lete som sa zúčastnila natáčania reklamnej kampane v Prahe pre Emco s heslom ´´Mysli na pohyb!´´, ktorej tvárou je Vavrinec Hradílek, športovec a olympijský víťaz v kanoistike. Natáčanie majú na svedomí šikovní chlapci z Nového Mesta nad Váhom, z produkčnej skupiny Cloned Monkeys. Ich prácu nájdete na tejto webovej stránke. 
Všetko sme natočili za jeden deň a bola to naozaj príjemná skúsenosť. :)

Celá kampaň pozostáva z troch videí, ktoré môžete posielať svojím známym či už cez facebook alebo mail a samozrejme môžete vyhrať zaujímavé ceny! :) Kampaň potrvá do 9.11.2014. Všetky tri videá nájdete na webovej stránke www.myslinapohyb.cz/.
A nezabudnite, myslite na pohyb! ;)

In summer I participated in an advertising campaign in Prague for Emco. The main motto is ´´Think about your movement!´´ whose face is Vavrinec Hradílek, the czech sportman and olympic winner in canoeing. The shooting was conducted by a group of boys from a production company Cloned Monkeys. You can find their work on this website. It was shooted in one day only and it was a really pleasant experience. :)

The whole campaign consists of three videos which you can send to your friends either via facebook or email. The campaign lasts till 9.11.2014 and you can also win some prizes! All videos are on website www.myslinapohyb.cz/


Video 1: http://kote.myslinapohyb.cz/?token=DjJDvLJENK








Video 2: http://kote.myslinapohyb.cz/?token=CbQEF-LzCy










 Video 3: http://www.myslinapohyb.cz/








Veronika.

1 komentár:

You can leave a comment here: