Casual chic

Nemôžem si pomôcť a viem, že sa opakujem, ale ja proste milujem jeseň. A tá tohtoročná bola naozaj nádherná! Mala však jednu chybu- bola naozaj krátka! Aspoň tu v Prahe to tak vyzerá, že zima sa pomaly nezadržateľne blíži, už aj keď svieti slnko, už to nie je tých krásnych 20 stupňov. 
Každý rok podvedome akosi stále odkladám a posúvam deň, keď si vezmem prvýkrát zimnú bundu, pretože to je pre mňa akási bodka za jeseňou, ale asi už pomaly nebudem mať na výber.. Takže som dnes môj milovaný trenchcoat mala tento rok na sebe zrejme poslednýkrát a tak sa sa s ním rozlúčim aspoň na blogu! :)

I can´t help myself but I do love autumn. I know I have already said that but especially this autumn was particularly picturesque! Although, it had just one mistake; it was too short! At least here in Prague it seems that winter is coming; even when it is sunny it is not those lovely 20 degrees.. 
I am always postponing the day when I wear a winter jacket for the first time because it would mean that autumn is oficially over but obviously there´s nothing I can do about. Apparently, today was the last day of this year in my lovely trenchcoat so let me enjoy last seconds with it at least on my blog! :)

















Šaty: Zara (Trafaluc)
Trenchcoat: Zara
Kabelka: Primark
Hodinky: Bijou Brigitte
Šál: z pražských uličiek
Topánky: Zara

Dress: Zara (Trafaluc)
Trenchcoat: Zara
Handbag: Primark
Watch: Bijou Brigitte
Scarf: from Prague streets
Shoes: Zara

Veronika :)

8 komentárov:

You can leave a comment here: