Vacation outfit

Zdravím z nádhernej Malorky! Konečne som si našla pár minút, aby som niečo postla na blog. Je tu naozaj nádherne, aj keď 10 dni je fakt málo na cestovanie a objavovanie tohto krásneho ostrova a pomedzi to aj veľa oddychovať a jesť a robiť všetko ostatné, čo ma dovolenkár na práci. Už teraz viem, že jedného dňa sa sem vrátim! :)
Jediná vec, ktorá ma mrzí je hotelový náramok, ktorý vyzerá ako taký ten škaredý reflexný náramok a v akomkoľvek outfite pôsobí ako päsť na oko, ale tak čo narobím? 
Máme ešte dva dni aj niečo pred sebou, takže utekám spať k náročnej činnosti dovolenkára.. :)

Hello from amazing Mallorca! Finally I´ve found a few minutes to post something on the blog. It is so beautiful here! Although 10 days are really not enough to travel around and discover such a beautiful island while at the same time you also want to chill out, eat and do everything what an average holidaymaker does. So I must definately come back! :)
The only thing I am sad about is this hotel bracelet which is blatant and does not suit to any outfit but what can I do? 2 days and something remaining so I am going back to a difficult activities of a holidaymaker... :)










Blúzka, prsteň a náhrdelník: Zara
Sukňa: Bershka
Kabelka: Primark
Topánky: Baťa

Shirt, ring and necklace: Zara
Maxi skirt: Bershka
Handbag: Primark
Shoes: Baťa

Veronika :) 


1 komentár:

You can leave a comment here: